Foto’s: Esmeralda Frederickx

Februari, een maand die momenteel gekend is voor de regen en al zijn stormen. Zo hebben we storm Ciara, Dennis en Ellen gehad. Met als gevolg dat het er buiten heel grauw uitziet. Niet echt ideaal voor mijn mindset, als je het mij vraagt. Lush heeft daar iets op gevonden: een ‘shower bomb’ in de geur ‘Comfort Zone’.

Een wát? Een ‘showerbomb’ is een soort van bruisbal, maar dan voor onder de douche. Zo kan iedereen genieten van de heerlijkheden van Lush. In één van mijn meest favoriete geuren: ‘The Comforter’, die ze nu ‘Comfort Zone’ hebben genoemd. Die kan je al kopen als ‘bubble bar’ (voor een heerlijk dozijn aan bubbels in je bad); vroeger kon je deze als douchegel kopen. Toen ze deze uit het assortiment hebben gehaald, heb ik eventjes gehuild. Nu heb ik dus een vreugdedansje gedaan toen ik zag dat ze deze geur in een ‘shower bomb’ hebben gestoken. 

Hoe gebruik je dit ? Je neemt de ‘shower bomb’ mee onder de douche en maakt hem nat. Met het schuim dat je zo creëert, kan je je lichaam wassen. Zo simpel is het. 

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Citroenzuur (Citric acid), Aardappelzetmeel, Natrium Laureth Sulfaat, Calciumlactaat gluconaat, Natriumalginaat, Parfum, Cocamidopropyl-betaïne, Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Zwarte Bessen Absolue (Ribes nigrum), Cypresolie (Cupressus sempervirens), Chiazaad, Verse Frambozen, Water (Aqua), Propyleen Glycol, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 17200, Kleurstof 45410:1

Prijs

3 euro

Pluspunten

+ Ruikt geweldig
+ Verpakkingsvrij
+ Een ultieme verwennerij voor onder de douche

Minpunten

– De prijs is nogal hoog. Stel dat je er twee keer een douche mee kunt nemen, dan ben je 1,50 euro kwijt per gebruik. Bekijk de ‘shower bomb’ dus als een verwennerij die je gewoon verdient. 🙂

Checklist

Dierproefvrij/natuurlijk/vegan: Lush test niet op dieren en koopt ook geen ingrediënten aan bij leveranciers die testen op dieren. Dit product is ook veganistisch.

Waar te verkrijgen

Score

8/10

Ik hou echt van Lush. Dus toen ik dit product zag liggen, was ik helemaal  verkocht. Het is super fijn in gebruik en ruikt geweldig. Een ideale verwennerij met deze donkere, natte dagen.

Pin It on Pinterest

Share This