Bewust leven,  Respect voor jezelf

Gelezen in februari

De tijd vliegt, dat is duidelijk. Het is alweer tijd voor een kort overzicht over welke boeken we hebben gelezen.
Vorige maand kon je lezen welke boeken Lynn had gelezen in januari. Nu kan je lezen welke boeken ik gelezen heb in januari en februari. Ik ben er best van verschoten hoeveel ik uitgelezen heb, aangezien ik de laatste tijd niet zoveel tijd vrijmaak om te lezen. (Zonde eigenlijk.
)
Ben je benieuwd? Lees dan even verder.

Knap voor een dik meisje – Tatjana Almuli 
Dit boek is mij het meest bijgebleven. Dit is een non-fictie boek waar Tatjana als obees persoon vertelt over haar gevecht tegen de kilo’s en de vooroordelen. Ik vond dit boek heel duidelijk geschreven en een echte ‘eye-opener’. Een echte aanrader!

De PS I love you club – Cecilia Ahern
PS I love you, de film met Gerard Butler, wie kent hem niet? Net zoals het boek heel pakkend. Er is eindelijk een vervolg op gekomen. Toen ik dit in een pakket zag bij Bookchoice, kon ik niet anders dan mijn abonnement hierop verlengen. Dit boek had ik op twee dagen uitgelezen. Een echte heerlijke romantische komedie waar je het best een doos zakdoeken bij neemt. 

Het zero waste project – Nicky en Jessie Kroon
Zelf zijn we bezig met duurzaam leven en daar hoort ‘zero waste’ leven ook bij. In dit boek vertellen de zusjes Kroon kort hoe ze hiermee zijn gestart, welke hindernissen ze hebben ondervonden en geven ze vele tips mee. Een heel interessant boek als je zelf interesse hebt in ‘zero waste’ leven.

Peddelen en proosten – Marijke Vos
Suikerspinnen en tandenstokers – Marijke Vos
Deze twee zet ik even samen. Via Kobo Plus is er nu een reeks die uitkomt, met de naam ‘Wedding planner’. Het zijn twee korte boeken die ik op één uur uitlas. Er is ondertussen ook een derde uitgekomen en die ga ik binnenkort zeer snel lezen. 

Als je mij vraagt naar mijn favoriete boek van de voorbije twee maanden, dan ga ik toch wel voor ‘Knap voor een dik meisje’ van Tatjana Almuli. Het boek blijft me echt bij en dat wil toch wel iets zeggen. 

Wat hebben jullie deze maand gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *