Foto’s Esmeralda Frederickx

Ondertussen is het al maart. Dat wil zeggen dat ik jullie eventjes mijn “afval” of mijn opgemaakte producten van de maand februari laat zien.

Niet alleen ik heb mijn best gedaan deze maand, maar mijn partner ook. Hij heeft zelfs vier producten deze maand opgemaakt en van hem mocht ik deze ook laten zien. 

Ik ga beginnen met het enige make-upproduct dat ik heb opgemaakt deze maand, namelijk de Brow Styler in 04 blonde van B. Dit heb ik gekocht toen ik in vorig jaar in juni op citytrip in Londen was. Dit is het huismerk van make-up van Superdrug en dit is zelfs volledig veganistisch. Het was een fijn potloodje maar helaas ging het niet lang mee. Ik heb er maximum twee maanden mee gedaan (en ik draag dan niet elke dag make up). Ga ik het opnieuw kopen? Ja want het was niet zo duur (max. 5 euro), tenzij ik ondertussen een andere ‘holy grail’ gevonden heb. 

Dan heb ik nog van The Body Shop van de Frosted Plum lijn twee producten opgemaakt. Namelijk de douchegel en de ‘body scrub’. Beide waren overheerlijk. Echt, deze geur is fantastisch. Helaas eentje die uitkwam met kerst maar zeker een aanrader. 

Balea – ‘Trocken Shampoo’ in Tropical Coconut: Een droogshampoo van het huismerk van de Duitse drogist DM. Simpel gezegd: deze koop ik nooit meer. Die geur is te gemaakt, niet natuurlijk en nam soms echt op mijn adem. Verder deed hij wat hij moest doen, maar de geur zat mij echt tegen.
Listerine cariësbescherming: Mondspoeling, niet zo speciaal. Ik gebruik het af en toe (vaak vergeet ik het). Zal ik niet opnieuw kopen.

Davines Melu shampoo: de conditioner had ik vorige maand opgemaakt en nu was het tijd voor de shampoo. Deze was wel goed, aangenaam in gebruik, zuinig en mijn haar werd er proper van zonder dat ik al te veel product moest gebruiken. Zeker een aanrader.

Dan heb ik vier producten van Lush opgemaakt.
Sleepy body lotion: Ruikt heerlijk naar lavendel met een zoete toets dankzij de tonka die erin zit. De lotion hydrateerde mijn huid. Zeker een aanrader.
Handy gurugu hand cream: Ideaal voor wanneer je echt last hebt van heel droge handen (wat bij mij eigenlijk nog meevalt ondanks dat ik als verpleegkundige werk). Een aanrader.
Salted Coconut handscrub: Een scrub specifiek voor je handen. Deze gebruikte ik eigenlijk nooit voor mijn handen, dus heb ik deze dan maar voor mijn lichaam gebruikt . Hij deed zijn werk goed, maar ik koop hem niet opnieuw.
Sugar plum fairy lipscrub: deze doe ik weg. Ik heb deze al jaren en hij wordt amper gebruikt. Tijd om te ‘declutteren’. Helaas.

Dan gaan we naar de producten die Yarrith heeft opgebruikt.
Het eerste is een douchegel van Paco Rabanne in de geur Pure XS. Deze heeft hij samen met het bijhorend parfum van mij cadeau gekregen.
Dan Balea men – Fresh duschgel: Deze is een basic douchegel die deed wat hij moest doen.
Rituals – samurai cool deo: Dit is Yarrith zijn favoriete deo. Werkt goed tegen transpiratie en ruikt lekker. Als deze op is, koopt hij regelmatig een nieuwe hiervan.
Axe – Shower foam: Dit product vond Yarrith ideaal, zeker om mee te nemen op vakantie. Hij kon zich ermee wassen én scheren.

Goh, ik verschiet ervan maar ik heb toch wel wat opgemaakt in februari. Ik ben benieuwd hoeveel het gaat zijn in maart!

Welk product heb jij deze maand opgemaakt?

Pin It on Pinterest

Share This