Het ziet er naar uit dat we hier nog wel eventjes in de quarantaine en de ‘lockdown’ gaan zitten , dus kunnen we er allemaal maar het beste er van maken.
Goed nieuws voor ons want dan kunnen wij jullie nog vele leuke tips delen! En nu in koor samen: HOERA!

Gelukkig is mijn lijstje nog vol met dingen en er komen alleen maar leuke dingen bij. Zo ook volgende drie:

Smartphone fotografie met Wolf fotografie

Geert van Wolf fotografie is echt een fantastische fotograaf maar helaas mogen die nu ook niet buiten komen voor fotoshoots te doen. Nu in plaats van bij de pakken te blijven neerzitten, heeft Geert daar iets leuks op gevonden.
Aangezien iedereen toch verkocht is aan zijn smartphone en zeker nu , is het leuk om eens de camera functie te leren gebruiken als een echte ‘pro’. Omdat Geert graag helpt, heeft hij daarom een hele cursus in elkaar gestoken waarin hij je de kneepjes van het vak leert. Hij leert je hoe je een foto best trekt en geeft je tips qua nabewerking. Ikzelf, Esmee, heb deze cursus ook gekocht en ik vind het fantastisch. Geert helpt je met vragen en dankzij deze cursus ga ik mijn fotografie skills alleen maar verbeteren. Ideaal voor hier ook.
Ben je zelf benieuwd naar wat die smartphone van jou allemaal kan, hier vind je de workshop. Deze kost maar 45euro en is elke euro waard!

Winkelhieren bij Jolien van Kstmized

Winkelhieren is het woord van 2020. Zeker nu is het belangrijk om bij de kleine ondernemer te shoppen dan bij de grote ketens. Nu als je op zoek bent voor een uniek stuk , ben je bij Jolien van Kstmized bij het juiste adres. Zij maakt kledij met gerecycleerde stoffen en je kan je favoriete stuk (dat te klein of te groot of kapot is gegaan) er ook in laten verwerken. In de plaats in samenspraak krijg je een origineel stuk in de plaats. Ideaal. Zelf staat er een CATE sweater hoog op mijn verlanglijstje , de ideale comfy trui om tot rust te komen. Jolien kan je hier volgen op instagram (ideaal om op de hoogte te blijven van acties!) en haar kledij kan je hier shoppen.

Bouw jouw imperium: instaboost cursus

Nu we toch thuis zitten en veel op die smartphone bezig zijn, denk ik dat er ook vele op instagram zitten. Wij toch wel. Nu heel leuk die instagram maar tegenwoordig is het net iets meer dan gewoon een fotootje delen dat mooi is. Mits de nodige kennis kan instagram een handig hulpmiddel voor jou zijn om te groeien als artiest of bedrijf of zoals vele hun noemen ‘influencer’. Sofie heeft de kennis van instagram en heeft een cursus ontworpen waarin je in vijf modules heel veel kennis meekrijgt om jouw instagram te laten groeien. Zo heeft ze de instaboost-cursus ontworpen. Voor 29 euro deelt zij haar geheimen en handige tips en trics met jou. De wondere wereld van instagram legt ze op een verstaanbare manier uit met leuke opdrachten. Tot 19 april kan je instappen en tot 29 april kan je alles vinden op haar account. Je krijgt ook een ebook waar deze kennis gebundeld is. Esmee is mee ingestapt , want bijleren kan nooit kwaad en ze vind deze een echte aanrader. Meer informatie vind je hier

Pin It on Pinterest

Share This