Bewust leven

Mededeling over de toekomst

Zeven maanden geleden zijn Lynn en ik samen aan dit avontuur begonnen. Een blog/platform creëren waar we willen laten zien dat het oké is om niet meteen perfect te zijn in groen, bewust leven. Omdat we meteen voelden dat we niet enkel de typische “groene” blogger willen zijn, kwamen we op de naam Heartfully Conscious. Bewust leven uit je hart, dat betekent het. Want het is belangrijk om iets doen uit je hart.

In die zeven maanden hebben we ontdekt dat we niet alleen mensen willen inspireren op vlak van groen en ecologisch leven, maar ook op vlak van bewustzijn zoals door bijvoorbeeld mindfulness en meditatie. Ondertussen hebben we ook een team van vijf gastbloggers onder ons, dat helpt om leuke, interessante content te creëren. Ik denk dat we hier wel in slagen. 

Nu, zeven maanden later, heeft Lynn besloten om niet meer samen met mij de ‘leading lady’ te zijn van Heartfully Conscious, maar om verder te gaan als gastblogger. Omdat het duidelijk was voor Lynn dat je van je werk ook niet je hobby mag maken (een hobby waar je elke week heel wat uren in steekt). 

Nu met Heartfully Conscious doen we het goed, merk ik. Daarom wil ik, Esmee, het zeker niet opgeven en gaan we verder. Verder met de blog maar met zes gastbloggers in plaats van vijf, en ik weet dat ik altijd op Lynn haar hulp kan blijven rekenen. Ze steunt mij ook enorm hard om verder te blijven gaan.
 
Wat verandert er voor Heartfully Conscious? Momenteel komen er twee artikels online per week. Op maandag en vrijdag. En als het lukt, komt er nog een derde online. Daar zal je dan ook van op de hoogte gebracht worden via Instagram en Facebook. Daarnaast merk ik dat ik bezig wil blijven met groen, ecologisch leven en zal ik jullie blijven meenemen in mijn reis naar een ecologischer leven.

Verder heb ik door heel de lockdown gemerkt dat ik mijn energie haal uit bewuster leven en dit door meer aan ‘slow living’ te doen. Ook ben ik enorm bezig met spiritualiteit en zal ik dit hier ook blijven delen. Ik ga mijn best doen om hier een evenwicht in te zoeken en jullie te blijven inspireren. 

Verder wil ik jullie sowieso ook al bedanken. Omdat jullie in ons geloven. Want zonder jullie was dit helemaal niet blijven bestaan. 

Mochten jullie trouwens leuke ideeën hebben of bepaalde content graag eens zien op Heartfully Conscious, spreek me gerust aan. 

Wat vind je leuk om te zien op Instagram en onze blog en wat zou je in te toekomst nog graag zien?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *