Bewust leven

Edelstenen: de gouden driehoek

Foto’s: Esmeralda Frederickx

Via www.bloominghome.nl heb ik een setje van drie edelstenen opgestuurd gekregen. Namelijk de bekende gouden driehoek. Dit setje is gekend en populair voor als je wilt starten met edelstenen maar niet goed weet waar je moet beginnen.

Dit setje bevat een amethist, een bergkristal en een rozenkwarts. Deze drie stenen sluiten enorm goed aan bij elkaar qua energie. Samen hebben ze een krachtige mix van reinigende en activerende energie.

Zo heb ik het pakketje gekregen. Zoals je ziet, wordt het opgestuurd in een mooi stoffen zakje met het logo van Blooming Home erop.


Zo zien de edelstenen eruit. Zelf heb ik gekozen voor de ruwe variant die je hier vindt, maar je kan ook kiezen voor de geslepen set. Ik ga hier kort elke edelsteen apart nog bespreken, wat de steen specifiek doet en hoe je deze het best kan gebruiken. 

Amethist

De steen zelf is een cluster, een rauwe variant van de amethist die vele kennen. Hij heeft een mooi paarse kleur, waar hij ook typisch voor gekend is.

Amethist staat bekend om zijn rustgevende werking.
Deze gaat ervoor zorgen dat negatieve energie en spanning verminderd wordt.
Het is ook een ideale steen om te gebruiken bij meditatie omdat deze kalmerend werkt.

Daarnaast is hij door zijn paarse kleur een steen die je kan ondersteunen op spiritueel vlak. Deze zuivert ook de spirituele energie en kan ervoor zorgen dat communicatie met boven beter gaat doorkomen.

Bergkristal

Deze steen ga je herkennen door zijn witte/bijna doorzichtige kleur.
Bergkristal is één van de bekendste voor zijn reinigende, zuiverende werking. Deze steen versterkt de werking van andere stenen, vandaar dat hij ook zo geliefd is.Deze gaat voor balans tussen lichaam en geest zorgen. 

Rozenkwarts

De rozenkwarts die ik heb, heeft een zachte, lieve roze kleur. Daarvoor is rozenkwarts ook bekend. Voor zijn lieve, roze kleur.
Deze steen is populair omwille van zijn liefdevolle krachten. Rozenkwarts gaat ervoor zorgen dat je leert van jezelf te houden, en hij gaat je kalmeren en troosten.

Zoals je ziet, deze combinatie is de ideale om mee te starten als je nog niet veel weet over edelstenen maar wel een mooi setje wil.
Zelf heb ik enorm veel gehad aan deze stenen. Regelmatig heb ik de rozenkwarts tijdens het mediteren ook in mijn handen gehad op de momenten wanneer ik het echt moeilijk had met mezelf en hij heeft ook geholpen mijn gevoelens te kalmeren op de momenten dat die echt hevig waren.

Het gebeurt ook dat ik een steen, waar ik op dat moment veel nood aan heb, meeneem in het stoffen zakje in mijn tas. Het stoffen zakje beschermt de stenen, wat ideaal is.

Het setje kan je hier kopen of hier als je de geslepen stenen wilt.
Daarnaast kan je altijd bij bloominghome.nl terecht als je vragen hebt en je vindt hen hier op instagram.

Disclaimer: Deze stenen heb ik gekregen omwille van een samenwerking. Mijn mening is eerlijk en is niet beïnvloed door derden. Ik ben gewoon oprecht gelukkig met deze stenen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *