Spiritualiteit

Ontdek de betekenis van je dromen

Via facebook en Instagram kwam in contact met Charelle. Zo heeft ze een podcast, waar ik toevallig op was gevallen en besloot te luisteren (aangezien ik toen alle afleveringen had beluisterd van de Heksen Dragen Sneakers podcast). Deze gaat ook over spiritualiteit, een topic waar ik nu heel veel mee bezig ben. In een gemeenschappelijke groep zocht ze mensen die haar masterclass over dromen wilden proberen en erover delen. Toen ik zag dat dit van Charelle kwam, gaf ik mezelf op. Sterk was dit. Op haar komen door die podcast en dan die oproep zien. Het plaatje klopte. 

Ik heb de masterclass deze maand beluisterd, na er bewust tijd voor te maken. Dat laatste was belangrijk vond ik, want ik wou de informatie echt grondig in mij opnemen.
In een filmpje dat ongeveer 45 minuten duurt, neemt Charelle je mee naar haar kennis over dromen. Ze geeft je tips hoe je rustig in slaap kunt vallen en je kunt manifesteren om te dromen.

Charelle start met uit te leggen wat dromen is en hoe je deze kan gebruiken. Dromen zijn namelijk een bericht van je hogere zelf en door je dromen te gebruiken, raak je weer dichter bij jezelf. Uiteindelijk verwerken we in onze dromen wat we meemaken in de dagelijkse realiteit. Ze geeft ook mooi weer wat de functies zijn van dromen en hoe je kunt oefenen met je dromen te herinneren en op te schrijven. Wanneer je ze opschrijft, kan je ze daarna analyseren en nadenken wat je droom je eigenlijk probeert te vertellen.

Naast deze 45 minuten masterclass, komt er ook een werkboek bij waarin alles uit de masterclass kort staat samengevat. Ideaal om later eens te overlezen, zonder dat je de masterclass volledig moet herbekijken. Naast de masterclass zit er ook een meditatie bij die je kan helpen. 

Zelf heb ik sinds kort een klein notitieboekje op mijn nachtkastje liggen, waarin ik mijn dromen opschrijf als ik ze mij herinner. Daarna probeer ik er bewust over na te denken, over wat de droom mij probeert te vertellen. Zelf vind ik dit erg leerzaam en ook rustgevend om te doen.
Ik ben blij dat ik de kans van Charelle heb gekregen om deze masterclass te volgen.

Als jij benieuwd bent over je dromen en er graag meer over wilt leren, kan ik je deze masterclass zeker aanraden. Je vind de masterclass hier. Je betaalt er 97 euro voor, maar dit moet je aanzien als een investering in jezelf aangezien dit je echt dichter bij jezelf brengt.

Disclaimer: Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Echter is mijn mening eerlijk en oprecht. Deze is niet beïnvloed door derden. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *