Bewust leven,  Respect voor jezelf,  Spiritualiteit

De transformatie

Foto: Tina Verleysen

Hoi, mijn naam is Tina en ik doorging een enorme transformatie de laatste 10 zeer intensieve maanden.

Mensen die me volgen op Instagram hebben waarschijnlijk al gemerkt dat er al heel wat aan het veranderen is op mijn pagina. Wat ik deel, mijn schrijfwijze en ikzelf hebben een evolutie doorgemaakt en dat merk je.

Zoals ik hierboven al schreef, waren het 10 intensieve maanden met heel wat ups maar ook heel veel diepe downs. In juni kreeg ik niet zo fijn nieuws en om al die emoties niet te moeten voelen heb ik me gestort op mijn ‘werk’. Dat was niet echt een hele slimme keuze, maar hé, ik voelde het verdriet niet en dat was alles wat op dat moment telde. Ik had die maand een topmaand op vlak van ‘business’ maar begin juli ging het licht uit, ik was leeg en kon niet meer. Alle emoties kwamen allemaal samen en mijn lichaam gaf het op. Dit duurde een tweetal maanden tot ergens begin september.

Ik had mij twee maanden geconcentreerd op mezelf en mijn gezin. Ik begon terug met meditatie, heb volop genoten van de natuur in eigen tuin en ik ben ook van de kleine gelukskes in het leven meer gaan genieten. We zijn nu, wanneer ik dit artikel aan het schrijven ben, half oktober en ik ben nu op een punt dat ik helemaal terug naar mijn ware zelf ben gekomen, dat ik het pad heb gevonden dat voor mij bestemd is en ik volledig vertrouwen heb in het universum en de plannen die het voor mij heeft. Ik heb ondertussen geleerd dat we het leven vaak te snel en te ingewikkeld maken, waardoor we ons helemaal afblokken voor wat echt telt, om echt jezelf te zijn en je levenspad op een rustige manier te bewandelen. Geloof me, de wereld is de afgelopen maanden voor mij echt open gegaan en ik heb ontdekt wat mijn hogere doel is, het is een echte openbaring en dat voelt als een enorme verlossing aan. Ik ben nu de Tina die altijd al in mij heeft gezeten maar die door het te ‘snel’ leven en al het ‘moeten’ in een hoekje diep in mij was verdrongen. 

Net als ik, is NatureWise niet meer hetzelfde als toen ik op 2 maart 2019 ben gestart. Alles draaide toen rond zelf verzorgingsproducten maken met natuurlijke grondstoffen en natuurlijk leven. Dat laatste daar deel ik nog wel veel over maar DIY-recepten en de theorie over schadelijke stoffen, daar schrijf ik zelden tot niet nog iets over. Het is dus de hoogste om een hele grote verandering aan mijn pagina door te voeren. Vandaag neem ik daarom afscheid van NatureWise. Je zal vanaf vandaag de naam NatureWise niet meer terugvinden op mijn pagina en komt er een nieuwe naam in de plaats. Alle post van in het begin tot nu blijven staan zodat iedereen kan zie welke evolutie/transformatie ik heb doorgemaakt. Je bent nu waarschijnlijk heel nieuwsgierig naar de nieuwe naam. Nog even geduld je komt het zo te weten, lees dus nog even verder.

Voortaan zal ik op mijn pagina heel veel delen over spiritualiteit, persoonlijke groei, zelfliefde en bewust leven. Ik ga mijn reis naar mezelf met jullie delen en jullie helpen dit ook te doen mocht je daar nog niet aan bezig zijn. Ik wil met jullie connecteren, elkaar inspireren en samen groeien. Dus als je voortaan naar mijn pagina zoekt moet je niet meer naar NatureWise zoeken maar naar….[tromgeroffel]…
De Spirituele Druppel.

Ik zie het helemaal zitten, jullie ook?

Heel veel liefs,

Tina x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *