Spiritualiteit

Luvo Amethyst Fles

Foto: Ripley; bewerking: Geert Pieters

Ik beken: ik heb een probleem met water drinken. Om de één of andere reden vergeet ik het doorheen de dag. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat mijn lichaam geen signaal naar mijn hersenen stuurt van ‘heeeey Ripley, je mond en je niertjes staan wat droog vandaag, vergeet je niet te drinken? Want volgens ons heb je wel dorst’.

Ik krijg dus geen melding waardoor ik eigenlijk gedehydrateerd door het leven ga. Dat eist z’n tol van mijn huid, haar en soms mijn humeur.

Nu heb ik enkele maanden geleden de perfecte kosmische oplossing gevonden tot mijn waterprobleempje… namelijk een glazen waterfles van het merk Luvo (@luvocrystals) met daar in een edelsteen in een generator/point vorm.

Deze specifieke vorm zorgt ervoor dat energie wordt opgenomen en ook weer wordt uitgestraald. Bepaalde edelstenen geven hun energie door aan het water zodat wij het kunnen opnemen. (Let op: niet alle edelstenen kunnen tegen water én sommige zijn zelfs giftig.) Het is een ietwat minder gebruikelijke manier dan een edelsteen als juweel dragen of als meditatietool gebruiken, maar deze directere methode werkt wel voor mij.

Omdat ik mij beter voel door de werking van mijn edelsteen ben ik ook meer geneigd om door de dag water te drinken.

Ik ben van sterrenbeeld een Aquarius (waterman) en één van de edelstenen die specifiek bij dit sterrenbeeld behoort is de amethist, een prachtige paarse steen met een intens helende werking. Los van de connectie met mijn sterrenbeeld, is de amethist mijn favoriete steen om verschillende redenen.

Amethist heeft een zuiverende en beschermende werking en helpt je met je derde oog te openen en op een hogere spirituele frequentie te functioneren.

Mijn derde oog is ondertussen al 17 jaar geopend en toch helpt deze steen mij met mediteren en bepaalde inzichten te krijgen. Amethist zorgt ook voor een sterke aura die negativiteit van buitenaf afremt.

Ik heb vooral baat bij de Amethist omdat deze een zeer positieve werking heeft op de hersenen en het zenuwstelsel.

Ook helpt deze steen bij hoofdpijn, migraines en slaapproblemen. 

Zelf ben ik al 14 chronische hoofdpijn/migrainepatint, wat wil zeggen dat ik 24/7 hoofpijn heb (in verschillende vormen en stadia) en wel minstens twee keer per week een migraineaanval heb.

Amethist is geen vervanger voor pijnmedicatie (ik ben na al die jaren nog op zoek naar de perfecte medicatie hoor, niet bepaald evident) maar deze helpt wel om de lichtste varianten van zeurende ‘voorhoofdpijn’ te onderdrukken.

Ook helpt dit wanneer ik een angstaanval heb, ik voel me meer gegrond en kan veel sneller tot rust komen als ik een amethist vast heb of uit mijn Luvo fles drink. 

Mijn collectie amethisten blijft maar groeien en deze Luvo fles is voor mij de kers op de taart! (Tot ik een gigantische cluster aan mijn collectie kan toevoegen toch. *wink*) De fles is uit zeer hoogwaardig borosilicaatglas en roestvrijstaal gemaakt, wat tevens een milieubewuste keuze is! 

Wil je je eigen Luvo fles met de edelsteen die het best past bij jouw noden?Bestel dan op luvocrystals.com.

Deze post is hoegenaamd niet gesponsord door Luvo, ik heb mijn fles uit eigen beweging gekocht en ben oprecht enthousiast én gehydrateerd! 

Foto: Ripley; Bewerking: Geert Pieters van @shotsbywolf / Wolf Fotografie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *