Lay out: Ripley

In het begin toen ik startte met ecologisch leven dacht ik echt dat dit moeilijk was. Ik had totaal geen idee waar ik alles kon vinden. Maar op één jaar tijd heb ik hier toch mijn weg in gevonden.
Natuurlijk deel ik met alle plezier wat ik ontdekt heb.

Wat kan je eigenlijk allemaal in deze gids vinden? Heel eerlijk? Veel.
Er staan meer dan 100 ondernemers in die elk op hun eigen manier bezig zijn met thema’s waar wij rond schrijven hier op Heartfully Conscious.

Deze gids bevat ondernemers die bezig zijn met ecologisch leven. Denk aan verpakkingsvrije winkels, zero-waste shops, …
Daarnaast ook ondernemers die bezig zijn met bewust shoppen zoals fair fashion.
En als laatste: mensen die bezig zijn met spiritualiteit. Zo vind je de mooiste ondernemers die de mooiste juwelen maken met edelstenen.

Deze gids heb ik voor jullie gemaakt om jullie te laten zien dat op een bewuste manier shoppen helemaal niet moeilijk is. Daarnaast wil ik ook oproepen om zoveel mogelijk kleine zelfstandigen te steunen in plaats van grote giganten zoals Bol of Amazon. Kleine zelfstandigen doen een vreugdesprong bij elke bestelling, bij Bol gebeurt dat niet. Dus probeer zoveel mogelijk te shoppen bij ondernemers in je omgeving of uit deze gids.

Als je zelf nu heel nieuwsgierig bent naar deze gids dan heb ik goed nieuws voor jou. Je kan hem hier downloaden. In ruil voor je e-mailadres krijg je het pdf-bestandje in je mailbox en kan je meer dan 100 ondernemers terugvinden die helemaal in het plaatje van Heartfully Conscious passen.

Om het jullie gemakkelijk te maken, heb ik er ook bij vermeld welke echt mijn favorieten zijn. Deze staan aangeduid met met een symbool. Daarnaast heb ik ook vermeld welke ondernemers veganistische opties in hun aanbod hebben. Altijd leuk om te weten!

Veel plezier met de gids en als jullie feedback hebben, laat gerust weten!

Liefs,
Esmee

Pin It on Pinterest

Share This