Bewust leven

Happy New Year! Ik neem je mee naar 2021

Fotograaf: Geert Pieters

Happy New Year! Gelukkig Nieuwjaar, iedereen.
Wauw, het klinkt kei cliché, maar tijd vliegt. We zijn al 2021.
2020 is het jaar van de bubbels, de afstand, maar ook van groei en liefde geweest. Ik neem je hieronder al even mee naar de leuke plannen die ik heb in 2021
.

Als eerste: wat een jaar is 2020 wel niet geweest. Eentje met ups en downs, maar hé, we staan er nog altijd. Al meer dan één jaar blog ik hier op mijn plekje op het wijde web over onderwerpen waar mijn hartje sneller van gaat slaan. Gelukkig, want anders zou ik het niet volhouden.

Nu 2021 is aangebroken, ga ik heel eerlijk zijn. Ik doe niet aan goede voornemen. Maar ik droom wel, en mijn dromen voor 2021 op vlak van Heartfully Conscious ga ik wel met jullie delen.

Als eerste: vanaf vandaag ga ik op Instagram in twee talen praten. In het Nederlands en het Engels. Dit doe ik omdat in het Nederlands praten mij naar mijn gevoel klein houdt. Door in het Engels te praten, kan ik veel meer mensen bereiken en inspireren. Maar omdat ik besef dat niet iedereen goed is in het Engels en ons juist volgt omdat we het in het Nederlands praten, gaan we het beide talen gebruiken.
Als alles goed verloopt, kan je vanaf 1 februari de blog ook in het Engels bezoeken. Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig.

Dan wil ik graag in 2021 met Heartfully Conscious ook het YoutTube-landschap onveilig maken. Wees voorbereid. Want als het lukt, zou ik zodra de horeca weer open is en we weer meer mensen mogen zien, interviews willen afnemen voor op YouTube. Zoals de geschreven interviews van vorig jaar, maar dan nu op YouTube.
Als je iemand kent waarvan je zegt: “deju, Esmee, die moet ge echt interviewen want ik heb daar wel vragen voor”, laat het mij dan zeker weten.
Daarnaast wil ik ook filmpjes maken waarin ik mijn expertise deel op vlak van ecologisch en bewust leven. Hier volgt sowieso nog een update over.

En om heel eerlijk te zijn? De grote droom is toch wel om hiervan mijn bedrijf te kunnen maken. Bloggen voor Heartfully Conscious, bezig zijn met bewust leven, ecologie, content maken voor Instagram en mensen inspireren. Ik doe het super graag. Hopelijk lukt dit mij op één of andere manier.

Dus heel mooie plannen alvast voor de blog en ik heb er zo’n zin in. Ik kijk uit naar een jaar waarin ik nog harder mag groeien als persoon en als blog.

Maar alvast toch ook even een dankjewel. Dankjewel om al meer dan een jaar hier te zijn en je best te doen om groen en ecologisch te leven. Vergeet niet: elke stap telt!

Wat wil jij graag bereiken in 2021?

2 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *