Bewust leven

Start je ontbijt met LovElly

Foto: Esmeralda Frederickx

Groen leven en duurzaam leven zit in de lift. Je merkt het langs alle kanten. Tegenwoordig ben je geen ‘persoon op geitenwollensokken’ meer als je een shampoobar en een blok zeep gebruikt. Gelukkig maar!

Toch merk je dat mensen vaak niet weten waar ze moeten beginnen met duurzaam leven, want het klinkt heftiger dan het is en het kan echt overweldigend zijn.

Gelukkig heeft LovElly hier iets op gevonden! Het merk heeft de ideale startbox uitgebracht om je ochtendroutine te verduurzamen!

Zoals je hierboven op de foto al ziet, krijg je een uitgebreide box die je helpt met je ontbijt te verduurzamen. Zo is alles plantaardig (het beste voor het klimaat!) en bevat het een handige koffiebeker en prachtig kokosnoten kommetje.

Eerst even wat meer info over het merk. LovElly zijn twee zussen die als doel hebben mensen te stimuleren en te overtuigen om de switch te maken naar een duurzame levensstijl. Ze doen dit stap voor stap, op hun eigen tempo. Hoe? Door mooie, trendy en duurzame alternatieven voor te stellen. Zodat het duidelijk is dat dit niet enkel voor de ‘geitenwollensokken persoon’ is.

Zo zijn ze bezig met een hele reeks boxen om mensen te helpen starten met een duurzamere levensstijl. Als eerste zijn ze gestart met deze Mornin’ box. Omdat het belangrijk is om je dag goed te starten.

Wat zit er allemaal in?

  • Chai Latte met vijf verschillende smaken van Chalo (Super lekkere Chai, heerlijk om je dag mee te starten of om te drinken op een relaxte namiddag/ochtend)
  • Gezonde reep vol noten en zaden van Chalo (Deze was meteen op; zegt echt genoeg in mijn geval)
  • DIY bakmix van granola en dadenballetjes van PowerKitchen. (De granola heb ik al gemaakt en is heerlijk. Super simpel om te maken. De dadelballetjes staan nog op mijn to do lijstje).
  • Stoere koffie-/theemok die is gemaakt van gerecycleerde koffiebekers van Circular Cup. (Sinds ik deze heb, gebruik ik deze bijna wekelijks. Ideaal voor mijn take away-koffietje of om op kerstavond met glühwein de gemeente te verkennen.)
  • Coconut surprise design bowl met lepel; voor je smoothies en yoghurts van Plant Ahead. (Super mooi van design, handig in gebruik en mijn smoothies smaken nu tien keer beter dankzij dit kommetje.)

Deze box is ideaal als je start met plantaardig en duurzamer leven. De koffiebeker heb ik al verschillende keren gebruikt (zelfs het voorbije weekend met de sneeuw nog). De chai latte van Chalo is gewoon echt kwaliteit en super lekker. De granola is super makkelijk te maken en ideaal om zo een gezonde granola te kunnen eten. Deze box kan ik je echt aanraden als je op zoek bent naar iets laagdrempeligs om te starten.

LovElly laat zien dat duurzaam leven ook trendy kan zijn. Ideaal, als je het mij vraagt.

Deze box kost 59,95euro en kan je hier vinden.
Met de code: “HEARTFULLYCONSCIOUS” krijg je 10% korting op je aankoop van een start- of giftbox.

Welk is jouw favoriete product uit deze box?

*Disclaimer: Deze box is mij opgestuurd in het kader van een samenwerking. Dit beïnvloedt echter mijn mening niet. Ik ben hier eerlijk en oprecht over.*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *