Fotograaf: Geert Pieters

Eerlijk is eerlijk: alles moet op een andere manier gebeuren dan we gewoon zijn. Waar we vorig jaar Valentijn buiten konden vieren, lekker gezellig op restaurant als we dit wilden, is dit toch allemaal veranderd.
Maar als er iets is dat ik heb gezien, dan is het wel dat er mogelijkheden genoeg zijn om er iets leuks van te maken!

Ook benieuwd? Kijk dan even mee!

Valentine Mini Wolf Sessions

Als eerste geef ik het startschot met de fantastisch leuke Valentijnsactie die mijn favoriete fotograaf doet. Namelijk een Valentijnsshoot.
Geert Pieters maakt echt de mooiste foto’s. Dat heeft hij al bewezen met mijn trouwfoto’s. Daarom heb ik meteen al een plaatsje ingepalmd toen hij deze actie deelde.
Zo kan je bij hem nog deze zondag 6 februari terecht voor een valentijnssessie. Dit is ook perfect te doen als je single bent, trouwens. Dan zou ik het gewoon doen uit liefde voor jezelf!
Wat houdt het juist in?
30 minuten shoot-tijd in de bossen van Westerlo. Je krijgt 5 ‘high resolution’ foto’s voor 50 euro (normaal kost dit 95 euro). Geert maakt echt de mooiste foto’s dus ik zou zeker niet twijfelen als je zondag nog een plekje vrij hebt in je agenda.
Omwille van dit artikel, neemt hij tot en met vrijdag 5 februari reservaties aan. Laat deze kans niet schieten!

Voor meer info en om te boeken, klik hier.

Wie goed oplet, zal ons ook zien verschijnen op zijn homepagina. Dubbele win, haha!

Valentijnsboxen voor koppels

Wie dacht dat je helemaal niets meer kunt doen met Valentijn, is helemaal mis! Dat bewijst tocht Butterfly moments. Zo hebben zij verschillende boxen uitgebracht met een leuke beleving voor thuis. Voorbeeld: box zoekt koppel (bevat vier belevingen om Valentijn thuis op een extra unieke manier te vieren. Hier zitten opdrachten in die jullie naar elkaar laten groeien. Hoe leuk is dat wel niet?). Er is ook de datenight (met twee belevingen, en twee duurzame, biologische katoenen T-shirts). En nog zoveel meer. Zeker de moeite waard om eens te bekijken en te kopen, zou ik zeggen!

Valentijnsboxen voor jezelf

Valentijn draait niet alleen om anderen graag zien, maar ook om jezelf graag zien. Daarbij hoort ook jezelf verwennen. Door een kleine self-care box voor jezelf, bijvoorbeeld.

Ikzelf met mijn eigen Valentine B-mine doosje.

Zo kan je bij Kimberly heerlijke Valentine B-Mine-doosjes vinden. Drie doosjes in verschillende groottes voor het ultieme welnessmomentje. Zo zitten er de mooie producten in van Laque Beautanique en This is us. Het fijne hieraan? Dit zijn merken die volledig natuurlijk en veganistisch zijn. Dubbele win, als je het mij vraagt!

De valentine B-Mine-doosjes vind je hier!

‘Galentijnsactie’ van Captain Cork

Omdat Valentijn ook iets is dat je met je vriendinnen mag vieren, heeft Captain Cork hier een fantastisch leuke actie voor!

Als je nu naar hun webshop gaat, kan je je e-mailadres achterlaten en een handtas voor jezelf en je beste vriendin winnen! Dus ik zou zeggen: waag je kans en doe zeker mee.

Je kan hier meedoen.

Thuis restaurantje spelen

Met Valentijn geniet ik toch het meest van een lekkere menu. Zo heb ik vorig jaar met Valentijn het restaurant Groenendijk Weert ontdekt. (Fantastische menu, goed gegeten en goed gedronken!) Uit pure traditie hebben we er dit jaar ons Valentijnsmenu ook al besteld. Afhankelijk van hoe het verloopt, gaat het met een flesje wijn of een mocktail zijn.

Hun Valentijnsmenu bestel je hier (kan ook veganistisch, trouwens!)

Daarnaast heeft Eva Vzw een hele lijst gemaakt met restaurants die veganistische take away aanbieden. Ik zou zeggen, neem er een kijkje en plaats een bestelling. De horeca kan elke cent gebruiken. En na heel dit gedoe wil ik gewoon weer op restaurant kunnen, dus ze moeten overleven.

De lijst vind je hier.

Toch een aantal leuke ideetjes om te doen met Valentijn, vind ik.
Wat ga jij doen voor Valentijn dit jaar?

Pin It on Pinterest

Share This