Bewust leven,  Thee

Hotspot: Atelier147

Foto’s: Ripley

Kunnen jullie twee van mijn passies opnoemen? Ik denk het wel…

In dit artikel wil ik jullie kennis laten maken met een leuke zaak die zich blijkbaar al een jaar recht achter mijn hoek bevindt.

(Ik heb dit pas een dikke maand geleden ontdekt, een regelrechte schande!)

Atelier147 is een waar walhalla voor mij, vol met planten, kruiden, thee accessoires en verscheidene soorten thee en tisanes! De eerste keer dat ik binnenwandelde, kwam de frisse geur van planten mij meteen tegemoet terwijl een Fleetwood Mac-nummer door de speakers galmde. (Fleetwood Mac is mijn all-time favoriete band dus ik zag dit meteen als een ‘sign from the universe!’)

Foto: Ripley

Je kan bij Atelier147 een divers aanbod aan planten vinden voor zeer economische prijzen. Zelf heb ik (voorlopig) een vetplantje en een begonia aangeschaft en Robin heeft enkele tisanes bij hem thuis staan die door ons beiden enorm geapprecieerd worden. 

Nu de lente stilletjesaan begint te komen, staan er ook mooie volle en verse kruiden in de zaak, zoals munt en lavendel. Heerlijk! Deze maand ga ik zeker enkele verse kruiden aankopen om op mijn ‘herb balcony’ te plaatsen!

Mocht je dus net zoals ik gek zijn op planten, kruiden en thee, dan is Atelier147 zeker de moeite waard!

Kom ik jou daar binnenkort tegen?

Atelier147 • Instagram: @atelier147be
Stenenbrug 147, 2140 Antwerpen

Foto: Ripley

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *