Model: Tina Fotograaf: Monokrohm

( Tina ) Het Universum is toch iets bijzonder he! Een paar maanden geleden kwam ik random op Pinterest iets tegen over Human Design. Het triggerde mij enorm en ik dacht eraan om er mij verder in te verdiepen. Dat is nu eenmaal wat wij Generators doen. Maar toen deelde Maja, een mooie vrouw die ik al enige tijd ken, iets over dit onderwerp en bleek zij er zich in verdiept te hebben. De boodschap van het Universum was duidelijk: ik hoef zelf niet alles te leren, ik mag dit gerust uitbesteden aan iemand anders en in dit geval was dat aan Maja. Geweldig toch! 

Maja en ik hebben dan ook de handen in elkaar geslagen en doen binnenkort samen een Instagram live over Human Design. Die kan je hier en hier volgen! Om jullie al wat van wat  uitleg te voorzien, vroeg ik Maja een artikel hierover te schrijven.

Een headshot foto van de auteur. Licht bruin en lang haar voorbij schouderlengte. Een licht blauwe wollen hoofdband. Een blauwe sjaal. Een zwarte jas. Op de achtergrond is er een zandpad en een veld. In de verte zijn er huizen.
Foto: Maja

( Maja) Human design, misschien heb je er al eens van gehoord of misschien net helemaal niet.

Maakt helemaal niet uit, want ik vertel je graag wat het is en, nog belangrijker, wat het voor je kan betekenen.

Human design combineert verschillende wetenschappen tot een uniek en revolutionair systeem dat je een handleiding geeft voor je dagelijkse leven. 

De wetenschappen achter het systeem zijn de astrologie, I Ching, Kabbala, chakraleer, astronomie, kwantummechanica, biochemie en genetica.

Op basis van al deze wetenschappen wordt je bodygraphic gemaakt, die je meer informatie geeft over hoe jij energetisch geprogrammeerd bent om je leven te leiden.

Je hebt enkel je geboortedatum, -uur en -plaats nodig om jouw Human Design te berekenen. Deze programmatie is dan ook een vast gegeven in jouw leven, in tegenstelling tot de veranderlijkheid van bijvoorbeeld persoonlijkheidstests.

Tot zover een stukje theorie, want natuurlijk wil je liefst zo snel mogelijk weten wat dit systeem voor jou kan doen.

Wel…. Heel veel eigenlijk!

Door jouw Human Design te kennen en hier rekening mee te houden in je leven, zal je leven beter stromen en lijkt alles makkelijker te gaan, want jij weet hoe je werkt. Elk type en profiel heeft zijn eigen eigenschappen, maar het gaat nog veel dieper dan je type of profiel, want elk van de 9 centra kunnen ingekleurd of net wit zijn en de 64 gates en de planeten waarin ze staan in je Human Design vertellen je een klein stukje over jezelf. En al die informatie samen vormt de mooie en unieke puzzel die jij bent.

Foto van de auteur. Lang haar voorbij schouderlengte, blond. Draagt een bril. Lichtblauw-lichtgrijze hoodie aan. Een grijze broek. Auteur zit in de zetel en houdt een werkboek voor zich vast. Het werkboek is blauw van kleur. De titel luidt: Plan je design 2022. De ondertitel luidt: Een jaar aan de slag met jouw human design in een handige planner. 
Op de achtergrond staat een kerstboom met witte decoratiestukken.
Foto: Maja

Er is zoveel te leren vanuit je Human Design, dat dit niet even samen te vatten valt in een blogpost. Daarom heb ik met Tina een stukje uit het Human Design gehaald waarmee je dadelijk aan de slag kan en dat lichten we op vrijdag 28 januari om 19u graag toe in een live op Instagram.

Dit specifieke onderdeel uit het Human Design, de innerlijke autoriteit, heeft mij geholpen beslissingen te nemen vanuit mijn lichaam, zonder dat mijn hoofd zich erin mengt met angst en onzekerheid. Mijn innerlijke autoriteit heeft mij geleerd mijzelf op de eerste plaats te zetten (en Human Design leerde mij ook waarom ik daar altijd al moeite mee gehad heb) en heeft me aangezet tot een paar dingen die ik nooit voor mogelijk had gehouden in het verleden. 

Zo ben ik compleet gegaan voor het publiceren van mijn eigen Human Design planner voor 2022 om Human Design meer bekendheid te geven (die kan je hier kopen) en ben ik begonnen met een opleiding tot hypnotherapeut om ook daarmee mensen te helpen meer te leven volgens hun Human Design (naast EFT dat ik nu al gebruik).

Het is misschien maar een klein onderdeel van Human Design, maar het kennen van jouw innerlijke autoriteit en ernaar luisteren kan al een enorme verandering geven in je leven.

Wil jij makkelijk mee kunnen volgen tijdens de live, zoek dan alvast je geboortegegevens op en laat hier je Human Design bodygraph gratis opmaken. Zo weet jij alvast wat jouw innerlijke autoriteit (inner authority op je bodygraph) is en kan je alle tips voor jou meteen meepikken.

( Tina ) Zo, hier hoef ik zelf niets meer aan toe te voegen behalve dat het een echte eye opener is voor mij en dat de planner echt de max is. Hopelijk zien we jou daar op de Live! 

Heel veel liefs,

Tina en Maja

Tina is spirituele ambassadeur voor Heartfully Conscious. Dit artikel heeft ze samen geschreven met Maja.
Maja is zelf gepassioneerd door Human Design en daarmee wilt ze graag zoveel mogelijk mensen helpen.

Pin It on Pinterest

Share This