Vorig jaar publiceerden we hier ook een artikel over ons woord voor 2021 en ik dacht: laten we dat dit jaar opnieuw doen.

Lees hieronder verder om te ontdekken welke woorden het HC-team kiest voor het jaar 2022.

Ann (eindredactrice):

Mijn woord voor 2021 was verbinding. Ik heb veel genetwerkt, gelijkgestemde ondernemers ontmoet en met elkaar in contact gebracht, en zaadjes geplant.

Voor 2022 is mijn woord verankering. Oogsten wat ik vanuit verbinding gezaaid heb, verankeren wat ik geleerd heb, mezelf op de kaart zetten als podcast en blog VA.

Esmee (leading lady van HC):

Mijn woord voor 2022 is loslaten. Of zoals ik het graag noem: cut the crap. Dit jaar wil ik loslaten wat mij totaal niet meer dient. Mijn eetgewoonten verbeteren, mijn relatie met geld aanpakken (minder uitgeven en meer voor mezelf mogen houden), mijn grenzen meer aangeven en minder streng zijn voor mezelf. Daarnaast zou het ook fijn zijn als ik dit jaar ook echt verlost raak van de pijn die ik heb door endometriose.

Geert (webdesigner en huisfotograaf):

Innovatie: het jaar 2022 staat in het teken van de vernieuwing van ‘Shots by Wolf’ zowel voor als achter de schermen. Dankzij een uitvoerige analyse van mijn zaak door studenten van de KdG is aan het licht gekomen dat er door vernieuwing en verbetering veel vooruitgang geboekt kan worden op het vlak van de website en sociale media.

Rebecca (gastblogger en structuurbrenger in Esmee’s leven):

Het jaar 2022 staat in het teken van Licht, zoals lichtpuntjes die er gaan aankomen en waar ik naartoe werk. Lichtpunten zoals liefde, succes, thuisleven, harmonie. Er zal ook ongetwijfeld veel licht geworpen worden op sommige van mijn thema’s in mijn ‘shadow work’ en zelfontwikkeling. Maar ik bedoel ook licht, als in: lichtheid. In lichtheid omgaan met moeilijkheden. Het leven niet te serieus nemen en obstakels niet aanschouwen als obstakels, maar als deel van het pad dat ik bewandel.

Zoals Aldous Huxley zou zeggen: ‘Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.’

(Esmee): En alsof ik nog niet wist dat mijn team op dezelfde golflengte staat, dan heb ik nu wel de bevestiging, want:

Tina (spirituele ambassadeur):

Mijn woord van het jaar 2022 is licht. Ik kies dit woord omdat ik dit jaar bewust in mijn licht wil gaan staan en mijn licht wil verspreiden over de wereld. Ik denk groots maar ik start alvast al bij België en Nederland. We leven al lang genoeg in de duisternis, hoe fijn zou het niet zijn om allemaal in het licht te kunnen stappen. Ik heb het al gedaan sinds 2 januari, stap je ook mee in het licht?

Zoals je ziet heeft ieder voor zich een hele mooie visie voor 2022. Het belooft een jaar te worden om nooit te vergeten, dat is toch mijn gevoel.

Trouwens, welk woord kies jij voor 2022?

Pin It on Pinterest

Share This