Leading Lady 

Esmeralda Frederickx

 

Esmeralda is de “leading lady” van Heartfully Conscious. Een plekje op het web waar ze je meeneemt in haar avonturen naar een bewuster leven. Een bewuster leven is voor haar: bewust zijn van wat je koopt, wat je eet en wat je op je huid smeert. Wat goed is voor de natuur is ook goed voor jou. Naast dit , is ze ook een trotse hondenmama van twee hondjes dat ze uit Spanje heeft gered: Tina (3jaar) en Thor (1jaar). Haar twee hondenkinderen waar ze enorm trots op is. Grote liefde dus!

 

 Ze is ook bezig met haar eigen zaak op te richten. Onder de naam La Vera Esmeralda helpt ze jou naar een leven in balans. Zo kan je nu al bij haar terecht voor reiki sessies, 1 op 1 ceremonies en daarnaast geeft ze ook vrouwencirkels. Je kan haar hier vinden op instagram (www.instagram.com/la.vera.esmeralda) 

 

Mijn missie

“Aantonen dat bewust leven niet alleen iets is voor ‘hippies en ‘geitenwollen sokken’. Bewust leven is er voor iedereen. “

Nu zou je denken: dat is toch al heel mooi maar hier stopt het niet bij. Ze heeft zelf een chronische ziekte: endometriose. Een ziekte dat 1 op 10 vrouwen treft en omdat er zo weinig over geweten is , is ze samen met een vriendin een vzw aan het oprichten. Meer informatie daarover vind je op www.behindendo.be

Hoe kan je Esmeralda best omschrijven? Ambivert (ze is niet enkel extravert of introvert maar eerder een combinatie), multigepassioneerd (ze heeft verschillende passies: schrijven, lezen, creatief bezig zijn, spiritualiteit: name it en de kans is groot dat ze er iets over weet), een groot hart (voor elk wezen dat hier rondloopt) en een doorzetter (waar een wil is , is een weg en anders maakt ze die weg wel).

 

Een sterke vrouw die dus deze blog runt. Maar dit doet ze niet alleen. Ze heeft namelijk een prachtig team rondom haar die haar hier mee helpt. Hieronder stellen ze zich eventjes voor aan jou, zodat jij ze ook beter leert kennen.

Wil je graag samenwerken in de toekomst? Of heb je een vraag of feedback? Dan mag je altijd een mail sturen naar [email protected]

 

Team Heartfully Conscious

Nu kan je denken: amai wauw, Esmeralda dat dit allemaal doet. Maar laat ik je één ding zeggen: heel deze website runnen, doe ik niet alleen. Ik heb namelijk een fantastisch team achter mij. Ik stel ze even voor hieronder: 

Ann Alice De Schoenmaeker

 

Ann Alice houdt van lezen en schrijven. Als Virtueel Assistent helpt ze ondernemers groeien door een aantal taken uit handen te nemen en mee te denken in hun business. Daarbij ligt de focus meestal op tekst en is ze bijvoorbeeld ghostwriter voor podcasters die van hun podcast ook een blog willen maken. Voor Heartfully Conscious verzorgt ze de eindredactie en zet ze de puntjes op de i in de teksten van de bloggers. 

 

 

Geert Pieters

 

Geert is fotograaf en grafisch ontwerper. Onder het pseudoniem Shots by Wolf maakt hij portretten, huwelijksfoto’s, beelden van bloemen en sinds kort ook van immo. Zowel in de fotografie als in het grafisch ontwerp ligt de focus steeds op een verhaal, het verhaal dat mensen maakt tot wie ze zijn. Dat is wat in beeld gebracht wordt. Voor Heartfully Conscious wend hij zijn creativiteit aan om zowel de website als de beelden voor Esmee en het team te creëren.

Wil je hem graag volgen op Instagram? Dat kan via @Shotsbywolf en @Shotsbygeert
Voor meer informatie kan je steeds terecht op www.shotsbywolf.be

Voor feedback over de website: [email protected]

Rebecca Beelen

 

Rebecca is een lifestyle ‘liefhebber’. Ze gelooft in de kracht van een evenwichtige levensstijl en wil anderen inspireren om op een bewuste manier met voeding om te gaan. Daarnaast houdt ze zich bezig met het bekomen van financiële vrijheid, het spirituele aspect van bewust leven en continue zelfontwikkeling en – verbetering.

Rebecca is een master in plannen en in structuur brengen in je leven. Daarom helpt ze Esmeralda achter de schermen met een planning en met artikels in te plannen. Wil je haar volgen? Dat kan via @hej.rebecca

Tina Verleysen

 

Tina is een spiritiuele ziel die elke dag dichter bij haar ware ik komt. Tina gelooft in elke dag bijleren, dat het universum achter je staat en dat vlinders onze transformatie als ziel mooi weergeeft. Hier op Heartfully Conscious neemt ze de rol in als Spirituele Ambassadeur en neemt ze de spirituele kant van Heartfully Conscious over. Zo werkt ze als ambassadeur ook samen met andere mooie zielen om hun spirituele reis mee hier te delen.

Instagram: @de_spirituele_vlinder 
website: https://www.de-spirituele-vlinder.be

Jij hier ook?

Zeg je nu van: wat een fijn team dat hier meehelpt om van deze blog een succes te maken en zou je graag deel uit maken van dit team? Stuur een e-mailtje naar [email protected] of neem contact op via instagram (heartfullyconscious)

We zijn altijd op zoek achter mensen dat mee zin hebben om te schrijven (éénmalig of meer) over bewust, duurzaam en spiritueel leven. 

Join

Be
Eco

 

Pin It on Pinterest

Share This