Leading Lady 

Esmeralda Frederickx

 

Esmee is de “Leading Lady” van Heartfully Conscious. Een plekje op het web waar ze je meeneemt in haar avonturen naar een bewuster leven. Een bewuster leven is voor haar: bewust zijn van wat je koopt, wat je eet en wat je op je huid smeert. Wat goed is voor de natuur is ook goed voor jou. Daarnaast is ze een trotse hondenmama van een hondje dat ze in Spanje heeft gered. Tina is de naam en geloof me, in elk gesprek met haar heeft ze het wel eens over haar. Grote liefde dus!

Naast deze twee passies werkt ze als thuisverpleegkundige. Je kan haar zien rondrijden in de omgeving van Antwerpen. Moest je haar tegenkomen, je mag altijd hallo zeggen of zwaaien.

 

Mijn missie

“Aantonen dat bewust leven niet alleen iets is voor ‘hippies en ‘geitenwollen sokken’. Bewust leven is er voor iedereen. “

Nu zou je denken: dat is toch al heel mooi maar hier stopt het niet bij. Ze heeft zelf een chronische ziekte: endometriose. Een ziekte dat 1 op 10 vrouwen treft en omdat er zo weinig over geweten is , is ze samen met een vriendin een vzw aan het oprichten. Meer informatie daarover vind je op www.behindendo.be

Hoe kan je Esmeralda best omschrijven? Ambivert (ze is niet enkel extravert of introvert maar eerder een combinatie), multigepassioneerd (ze heeft verschillende passies: schrijven, lezen, creatief bezig zijn, spiritualiteit: name it en de kans is groot dat ze er iets over weet), een groot hart (voor elk wezen dat hier rondloopt) en een doorzetter (waar een wil is , is een weg en anders maakt ze die weg wel).

Een sterke vrouw die dus deze blog runt. Maar dit doet ze niet alleen. Ze heeft namelijk een prachtig team rondom haar die haar hier mee helpt. Hieronder stellen ze zich eventjes voor aan jou, zodat jij ze ook beter leert kennen.

Wil je graag samenwerken in de toekomst? Of heb je een vraag of feedback? Dan mag je altijd een mail sturen naar [email protected]

Gastbloggers

Ann Alice De Schoenmaeker

 

Ann Alice houdt van lezen en schrijven. Als Virtueel Assistent helpt ze ondernemers groeien door een aantal taken uit handen te nemen en mee te denken in hun business. Daarbij ligt de focus meestal op tekst en is ze bijvoorbeeld ghostwriter voor podcasters die van hun podcast ook een blog willen maken. Voor Heartfully Conscience verzorgt ze de eindredactie en zet ze de puntjes op de i in de teksten van de bloggers. 
 

 

Geert Pieters

 

Geert is fotograaf en grafisch ontwerper. Onder het pseudoniem Shots by Wolf maakt hij portretten, huwelijksfoto’s, beelden van bloemen en sinds kort ook van immo. Zowel in de fotografie als in het grafisch ontwerp ligt de focus steeds op een verhaal, het verhaal dat mensen maakt tot wie ze zijn. Dat is wat in beeld gebracht wordt. Voor Heartfully Conscious wend hij zijn creativiteit aan om zowel de website als de beelden voor Esmee en het team te creëren.

Wil je hem graag volgen op Instagram? Dat kan via @Shotsbywolf en @Shotsbygeert
Voor meer informatie kan je steeds terecht op www.shotsbywolf.be

Voor feedback over de website: [email protected]

Lynn Claerhout

 

Lynn is een 28-jarige taalkundige en journaliste met een passie voor lezen, schrijven, tekenen, schilderen, ‘make-up art’ en allerlei andere creatieve bezigheden. Leen doet ze graag bewust. Of om het met een hippe term te zeggen – ‘mindful’. Daarom experimenteert ze met meditatie, gezond eten en minimalisme. Ze probeert zich ook bewust te zijn van haar impact op de natuur.

Wil je haar volgen op Instagram? Dat kan via @lynn_claerhout

 

Rebecca Beelen

 

Rebecca is een 26-jarige lifestyle ‘liefhebber’. Ze gelooft in de kracht van een evenwichtige levensstijl en wil anderen inspireren om op een bewuste manier met voeding om te gaan. Daarnaast houdt ze zich bezig met het bekomen van financiële vrijheid, het spirituele aspect van bewust leven en continue zelfontwikkeling en -verbetering. Wil je haar volgen? Dat kan via @blossoming_becca

Tina Verleysen

 

Tina is een hele spirituele ziel die nog elke dag een stapje dichter bij haar ware ik komt. Ze stopt ook nooit met leren, ze gelooft er in dat we als mens en als ziel elke dag kunnen leren, kunnen helen en intenser kunnen contacteren met het Universum. Zij neemt je dus mee op spirituele reis. Ze deelt haar eigen ervaring maar ook heel wat tips and tricks om dichter bij jezelf te komen en  om jouw mooiste leven te leven. Enjoy the power of the Universe.

Instagram: @de.spirituele.druppel 

Join

Be
Eco

 

Pin It on Pinterest

Share This